måndag 30 september 2013

Summering av september

Lästa böcker
 1. En faders synder - Jeffrey Archer
 2. Bara tre kan leka så - Denise Rudberg
 3. Gideons ring - Carin Gerhardsen
 4. Hus, hundar & hjärtats längtan - Lucy Dillon
 5. Kärleken passerade här en gång - Peo Bengtsson
 6. En liten smula underbar - Dawn French
 7. Mörkt motiv - Louise Penny
 8. Andra andningen  - Sofie Sarenbrant

Totalt : 8 böcker (2733 sidor)
Författare: 4 svenska, 3 engelska och en kanadensisk.

Bästa boken: Kan inte riktigt bestämma om det var En faders synder eller Andra andningen, men jag säger nog En faders synder, där jag knappt kan vänta på att den tredje och avslutande delen ska komma.

Sämsta boken: Antingen så blir det Bara tre kan leka så, vet inte om jag var på helt fel humör när jag läste boken eller också var den betydligt sämre än de tidigare jag läst av Denise Rudberg som är en av mina favoritförfattare. Men efter närmare eftertanke så blir det En liten smula underbar, Bloggdalas cirkelbok som inte alls grep tag i mig som utses till månadens sämsta.

Största överraskningen: Kärleken passerade här en gång, första gången jag lyckas få ett recensionsex via Booked och jag hade noll i förväntan, så det var en positiv överraskning. Dessutom var det verkligen speciellt att få läsa en bok som inte utkommit ännu. Fler såna tack!

Summering: Med tanke på att jag under september hunnit springa (i alla fall gå) tjejmilen, vara på flertalet kvällsmöten, putsat fönstren tillsammans med övriga normala göromål och dessutom varit social med min familj (förutom att jobba lite drygt heltid) så måste jag vara nöjd med att ha hunnit läsa 8 böcker.

Planerar att läsa i oktober: Sju jävligt långa dagar (Bloggdalas cirkelbok),  någon av Lesley Pearse böcker, Dolda djup av Ann Cleves och Iskalla ögon av Carin Gerhardsen. Dessutom brukar det hoppa in någon mer, så vi får se hur det ser ut när oktober är klar.

Ha en skön läs höst allesammans.

3 kommentarer:

 1. Hej hej :) Tusen tack för din kommentar i min blogg, jag letar alltid efter nya bloggar att läsa samt följa :) vi läser en hel del liknande böcker precis som du skrev :)
  Kärleken passerade en gång håller jag precis nu på att läsa.
  Du har haft en bra läsmånad :)

  SvaraRadera
 2. Har två olästa böcker av Sofie sarenbrant, måste läsa dom om du gillade hennes bok så mycket :) de jag har är vecka 36 och eeeehm nä nu kommer jag inte på alls vad den heter. Någonting med I inrökande av titeln iallafall ;)

  SvaraRadera
 3. Vad tyckte du om Louise Penny? Själv blev jag smått förälskad ^^

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.