fredag 1 november 2013

Bokbloggsjerka 1-4 november

Fredag och åter dags för bokbloggsjerka hos Annika. Denna vecka är frågan:

Boktrailers bli allt vanligare men det är ingenting jag själv brukar titta på, men frågan är hur du ställer dig till dessa och om det finns någon trailer/några trailers som du tycker att vi bör se?

Jag måste vara ärlig och säga att jag aldrig har tittat på några boktrailers, blev lite nyfiken nu och känner att jag ska försöka se någon framgent.
Är dock lite tveksam eftersom tjusning med bokläsning är att själv få skapa sin bild av hur miljön ser ut. Brukar oftast bli besviken när en bok blir film och miljön är så olik min bild.

Min Halloween/Allhelgona helg började redan igår med min egen skräck över att dra ut två tänder. Det gick jättebra och jag har inte ens speciellt ont, men kommer ändå att ta det riktigt lugnt i helgen och ligga och läsa:-).
Trevlig helg allesammans!

8 kommentarer:

 1. Jag har nog inte sett någon boktrailer som förstört så jag inte kan skapa en egen bild av hur det ser ut sen när jag läst boken :) Men har inte sett så många.

  SvaraRadera
 2. Jag vill inte ha någon annans uppfattning om miljö och karaktärer när jag läser en bok. Det räcker med det när jag tittar på film :)

  SvaraRadera
 3. En boktrailer känns dessutom påverkad av dess skapares bild av hur ett ställe ser ut vilket antagligen är helt annorlunda mot mitt. :P

  SvaraRadera
 4. Boktrailers ska vara korta tycker jag, gärna under minuten och då tror jag inte risken är så stor att man blir så påverkad att den egna läsupplevelsen förlorar. Men jag håller med, jag vill skapa min egen bild av både miljö och karaktärer.

  SvaraRadera
 5. Det finns några riktigt bra trailers. Men om de fyller någon funktion vet jag ej,
  Mia

  SvaraRadera
 6. Jag har inte riktigt förstått syftet med dem men de kan säkert locka till sig en och annan läsare :)

  SvaraRadera
 7. För mig handlar det också om att skapa egna bilder och då funkar ju inte trailers

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.