fredag 1 november 2013

Summering av oktober

Lästa böcker
  1. Svarta änglar - Rebecca Chance
  2. Sparkle - Kaya Mclaren
  3. Drottningens hemlighet - Johan Åsard
  4. Sju jävligt långa dagar - Jonathan Tropper
  5. Dagen när James McDougal försvann - Kalle Dixelius
  6. Defintionen av liv - Anthony Marra
  7. Analfabeten som kunde räkna - Jonas Jonasson
  8. Carolines arv - Katherine Webb (recension kommer imorgon)

Totalt : 8 böcker (3007 sidor)
Författare: 3 svenska, 2 engelska och 3 amerikanska.

Bästa boken: Denna månad var det flera riktigt bra böcker så det är svårt att säga vilken som var absolut bäst eftersom det var så olika kategorier. Sju jävligt långa dagar var rolig och lättläst, Carolines arv var en riktig bladvändare, så de far klassas som månadens bästa.

Sämsta bokenDrottningens hemlighet, den blev alldeles för tjatig.

Största överraskningen: Dagen när James McDougal försvann, en bok som handlar om onaturliga fenomen är inte riktigt min typ av böcker. Trodde jag till dess att jag läst denna i alla fall.

Summering: Att återigen ha hunnit med att läsa 8 böcker känner jag mig mer än nöjd med. Hann ju även med att gå en helgkurs i reseskrivande, jobba och ha ett antal kvällsmöten. Helgerna i stugan har dock hjälpt till med läsandet, där kan man helt koppla bort allt annat som borde göras och sjunka in i böckernas värld istället.

Planerar att läsa i november: När jag tittar på vad jag hade planerat att läsa i oktober så blev det inte alls så, den enda bok som fanns med i planeringen var Bloggdalas cirkelbok Sju jävligt långa dagar, vi får se ifall min november planering fungerar bättre.
Jag tänker läsa klart En rasande eld, min sista tre på tre, Bloggdalas cirkelbok Förr eller senare exploderar jag, plus recensionsexen Mareld, Ett fjärran krig och Jungfrustenen. Dessutom fick jag Tamara McKinley´s senaste bok Eldhärjad idag så den kommer med på läslistan.

1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.