måndag 20 oktober 2014

Ett oemotståndligt förslag - Birgitta Bergin

Författare: Birgitta Bergin
Titel: Ett oemotståndligt förslag
Utkom : 2014
Förlag: Bokfabriken


Andra böcker jag läst av samma författare:
Inget


Baksidan:
Anna Holm är 30 år och fastighetsanalytiker från Kungälv. Livet står still. Hennes pojkvän Jesper är trevlig och jobbet är okej, men det är ändå något väsentligt som saknas. En dag får hon ett rekommenderat brev från advokatbyrån Linberg & Co. Med stigande förvåning läser hon att hon har angetts som arvtagare till fem miljoner euro. För att få ta del av arvet måste hon dock utföra ett uppdrag. Hela brevet känns fullständigt otroligt, men hon måste ju i alla fall höra vad det är hon ska göra för att få arvet. Hon bestämmer sig för att ringa advokatbyrån och boka ett möte. 

Två veckor senare står hon i sin nya lägenhet på Östermalm i Stockholm, redo att utföra uppdraget. Men var ska hon börja och vem är egentligen den här jetset-killen Carl-Henrik Vansbo? 


Mitt omdöme
Återigen en härlig feelgood roman, men med ett väldigt osannolik historia. Gillar upplägget och även om man kan ana slutet så blir fängslad in i det sista och här kommer en liten twist som jag inte har bestämt är bra eller dåligt ännu, men det bäddar för att man vill läsa fortsättningen om vad som händer sen. Boken har ett lättsamt språk och sidorna flyger iväg när man läser. Miljöerna är väl beskrivna och man har lätt att känna för personerna även om storyn som sagt är osannolik, men det hör till genren.
Mitt betyg på denna bok blir CCCCc.

Finns att köpa hos Adlibris & Bokus


Stort tack till Bokfabriken  för recensionsexet


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.