fredag 28 mars 2014

Bokbloggsjerka 28-31 mars

Nu har det varit tomt på nya inlägg i min blogg i en hel vecka. Vet inte vart tiden tagit vägen, men veckan har varit fylld av möten och en massa annat. Har dessutom börjat en kurs i Wordpress som tar en massa tid, så därför är det perfekt med en jerka så att jag kommer igång igen.
Denna vecka undrar Annika genom att lägga upp en bild på en tatuerad arm:

Är det här något som du skulle kunna tänka dig att göra? Vad skulle det i så fall bli, och inte minst, var på kroppen skulle du placera konstverket?

Mitt enkla svar blir nej, jag antar att jag är gammaldags, men jag har väldigt svårt att tänka mig en tatuering. Jag respekterar att andra tatuerar sig och kan till och med tycka att det är snyggt, men att ha en egen som sitter kvar för resten av livet känns bara nej, nej, nej.

När ni ändå har jerkat er hit kan jag passa på att ställe en fråga till er:
Jag funderar att i första hand flytta min reseblogg till Wordpress, men har lite ångest över att lämna Blogger, så därför passar jag på att få höra vad andra tycker och varför ni bloggar på den plattform ni idag har?

Förhoppningsvis hinner jag läsa lite böcker i helgen, att nå upp till 10 böcker som var min plan i början på månaden är dock omöjligt :-)
Trevlig helg så ses vi vidare i bloggvärlden.

12 kommentarer:

 1. Nej, jag är nog också gammalmodig i det fallet, men andra får gärna tatuera sig om de vill :)

  SvaraRadera
 2. Jag har ckså börjat fundera på wordpress precis, i mitt kommentarsfält till det inlägget har jag fått några riktigt bra synpunkter men de allra flesta är enhälliga om att jag borde byta så kolla in där! INlägget heter "Lite information sökes"

  SvaraRadera
 3. Kom på att jag faktiskt kan länka det, här är det : http://romeoandjuliet.blogg.se/2014/march/lite-information-sokes.html#comment

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen personligt och individuellt när det kommer till tatueringar.

  SvaraRadera
 5. Att tatuera sig är definitivt inte för alla. Men jag älskar mina tatueringar.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att det är okey att tatuera sig, bara det är med måtta.

  SvaraRadera
 7. Ja alla kan ju inte gilla samma :)

  SvaraRadera
 8. Jag har två tatueringar och känner att det räcker just nu..

  SvaraRadera
 9. Lite lika svar som jag där:-) Jag har wordpress och tycker det är busenkelt :-)

  SvaraRadera
 10. Åhh, det blir en lätt jerka för mig, jag har fem tatueringar och har ett antal till som jag vill göra... Jag bloggar på wordpress av den enkla anledningen att jag började blogga på Amelia, och när de sängde sin blogg var det enklast att flytta till WP. Amelia använde WP så jag kunde ta med alla mina inlägg i flytten. Jag tycker det är enkelt och lättanvänt.

  SvaraRadera
 11. Instämmer om tatueringar. Angående wordpress så har jag testat en gång men tyckte det var för komplicerat för mig:) Gillar inte att kommentera på wordpress heller. Men om man är lite mer tekniskt intresserad finns det nog mer val och möjligheter än hos blogger tror jag. Men kanske är det mest en vanesak, jag tycker alltid det är jobbigt att byta och lära om.

  SvaraRadera
 12. Håller helt med dig om tatueringar. ;)

  Jag bloggar på WP och gillar det starkt. Lättöverskådligt och snyggt.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.