tisdag 23 september 2014

Bokmässan nästa


Planerar för fullt inför min första resa till bokmässan i Göteborg. Ska bli roligt att besöka en stor mässa helt inriktad på min favoritsysselsättning.
Vi (jag och min dotter) åker tåg till Göteborg på fredag och bor på hotell en natt. Planeringen är att besöka mässan på fredag eftermiddag och hela lördagen innan vi åker tillbaka norrut.
Frågan är vad man ska prioritera? Är det värt att köpa seminariekort för lördagen eller räcker det med enbart mässan? Vad får man inte missa? Frågorna är många så här första gången som vi åker ner.
Ses vi på mässan?

4 kommentarer:

 1. Jag tycker det räcker att gå på mässgolvet, det finns jättemånga monterprogram. Missa inte den goda räkmackan

  SvaraRadera
 2. Jag är där lördag med min syster och min sambo. Jag tänker att mässgolvet räcker gott och väl. Delvis för att jag dessutom vet att de andra två gärna går en sväng på stan eller två också... Det blir nog mer lagom och det finns både scenprogram och monterprogram så det täcker upp en del tid! (: (;

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig varit på bokmässan, inte ens när jag bodde i Göteborg, och inte heller kommer jag att vara där i år. Dels för att jag tänker att mitt läsande är lite ytligt, seminarierna är inte till för mig, och de böcker jag gillar finn nog inte på mässan, dels för att det känns väldigt långt att åka och dels för att jag aldrig haft någon vän som velat följa med. Nu kanske jag skulle kunna träffa andra bloggare där, men det är jag alldeles för blyg för...

  SvaraRadera
 4. Önskar att jag hade kunnat åka dit, men det får bli nästa år istället!

  /Frida
  https://www.facebook.com/pages/Frida-Skybäck/541809872605627?skip_nax_wizard=true

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.