fredag 5 september 2014

Bokbloggsjerka 5-8 september

Jag som trodde att jag skulle få mängder med tid att läsa och blogga i sommar fick verkligen bita i det sura äpplet och konstatera att det blev lite av allt, men en skön sommar har jag haft i alla fall. Nu är dock livet tillbaka till normala gängor och jag tänker passa på att vara med på Annikas bokbloggsjerka igen.

Får böcker dig att somna eller håller de dig vakna i all oändlighet på nätterna?

Jag tror aldrig jag har somnat när jag läst en bok, i så fall måste det ha varit som barn. Däremot så är det lätt till, att om boken är bra så läser jag längre än vad jag egentligen borde, ska ju bara läsa ett kapitel till. Korta kapitel i en bok blir lätt flera kapitel innan nattlampan slocknar. Boken jag läser just nu, "Av en annan värld" av Katherine Webb, är precis en sån bok som gör att min nattsömn blir lite rubbad, eftersom den hoppar mellan dåtid och nutid och kapitlen slutar alltid med något spännande och då måste man ju läsa minst ett kapitel till.
Ha en fantastiskt skön helg allesammans!

10 kommentarer:

 1. Antingen så är jag bara för trött på kvällarna eller så har jag inte hittat en så spännande bok, för jag ligger inte och läser speciellt länge :)

  SvaraRadera
 2. Ja Katherine Webb skulle jag vilja läsa, hört bra om hennes böcker

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där med "bara ett par sidor till!"

  SvaraRadera
 4. Skadligt för nattsömnen med alltför bra böcker ;)

  SvaraRadera
 5. Av en annan värld är ju så bra!

  SvaraRadera
 6. Känner mig som världens tröttaste eftersom inte ens de mest spännande böckerna håller sömnen borta :)

  SvaraRadera
 7. Korta kapitel är definitivt bedrägliga, för man tycker alltid man kan läsa "lite till"!

  SvaraRadera
 8. "Bara ett kapitel till" känner jag igen :)

  SvaraRadera
 9. Riktigt spännande böcker är svåra att lägga ifrån sig! Bara några sidor, det hinner man ju lätt! Sedan bara lite till, bara detta kapitlet med!

  SvaraRadera
 10. Normalt blir jag pigg av att läsa, så om jag inte bestämmer mig för en tid jag ska sluta så kan jag hålla på till morgonen. Men nu när jag är sjuk så kan jag somna sittande mitt på dagen mitt i en mening. det känns ovant och skumt...

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.