fredag 4 september 2015

En tillfällig lösning - Denise Rudberg Hugo Rehnberg

Författare: Denise Rudberg & Hugo Rehnberg
Titel: En tillfällig lösning
Utkom : 2015
Förlag: Lind Co

Antal sidor: 265
Boktyp: Ljudbok/Storytel


Andra böcker jag läst av samma författare:

Inte riktigt enligt plan

 
Baksidan
Lisens liv är perfekt. Hon lever i ett lyckligt äktenskap, har en välartad dotter och karriären på pr-byrån pekar spikrakt uppåt.
Teddy lever en annan sorts dröm. Han är en sorglös, stormrik och arbetsskygg arvtagare vars största existentiella dilemma är vilken skinnklädsel han ska ha i sin nästa sportbil.
Under ett och samma dygn rämnar tillvaron för både Lisen och Teddy, och av en slump möts deras vägar. Dock förstår de sig inte alls på varandra. Lisen är stel och irriterande präktig, medan Teddy är självisk och häpnadsväckande ansvarslös. Sakta men säkert byggs emellertid en oväntad vänskap upp.
Under några omtumlande månader får vi följa deras historia från varsitt håll - vartannat kapitel är skrivet ur Lisens perspektiv och vartannat ur Teddys.


Mitt omdöme: Man vet vad man får som vanligt med Rudbergs böcker. Denna gång lyssnade jag på boken för första gången på Storytel och jag tror att det var ett bra val eftersom de växlade sinsemellan så att Rehnberg läste Teddys del och Rudberg Lisens del. En helt vanlig chiclit bok som är lätt att ta till sig och kanske inte lämnar något djupare spår, men ibland är det otroligt skönt med en bok som bara kan ta till sig direkt.
Mitt betyg CCCC.


Finns att köpa hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Bokade Cypernresan just den veckan. Inte smart. Men nästa år, då jäklar.
    Har varit på bokmässan nga ggr och det är alltid trevligt.
    Kram Asta

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.