söndag 6 september 2015

En enda hemlighet - Simona Ahrnstedt

Författare: Simona Ahrnstedt
Titel: En enda hemlighet
Utkom : 2015
Förlag: Forum

Antal sidor: 507
Boktyp: Ebok
Utspelar sig i : Stockholm

Andra böcker jag läst av samma författare:

En enda natt, De skandallösa, Betvingade & Överenskommelser

 
Baksidan
Trettioåriga fältläkaren Isobel Sørensen har sett allt. Vilken katastrofsituation hon än placeras i behåller hon sitt lugn, sin kyla och sin kompetens. Men när hon får reda på att hennes skötebarn, den ideella organisationen Medpax, har problem förlorar hon fattningen. Någon har strypt pengaflödet och det verkar vara personligt.

Alexander De la Grip, yngste sonen i Sveriges mesta adelsfamilj, är en omoralisk jetsetprins känd för två saker: sitt utseende och sina kvinnohistorier. Nätterna ägnas åt att festa och ligga, för om han aldrig stannar upp så kommer kanske den fruktansvärda tomheten inte att hinna ikapp honom. När Alexander, tämligen bakfull, träffar den ursinniga men vackra läkaren bestämmer han sig omedelbart. Isobel ska bli hans nästa erövring och det till vilket pris som helst.

Isobel är van vid mäns uppvaktning och räknar med att kunna hantera mannen som har det Medpax så desperat behöver: obegränsat med pengar. Men folk är inte alltid vad de verkar vara, och när Alexander och Isobel obönhörligt dras till varandra tvingas de ompröva allt de trodde var sant. Frågan är om Isobel, efter att en gång ha sårats djupt, någonsin kommer att våga berätta sin hemlighet?Mitt omdöme: Man kan inte annat än gilla Ahrnstedts böcker och bok nummer två i serien om familjen Grip är minst lika bra som den förra. Den starka och något svårflörtade Isobel och playboyen Alexander skildras väldigt bra och som vanligt är det hennes starka kvinnoporträtt som gör boken riktigt bra. Boken är en fristående fortsättning på En enda natt, och det är en fördel i fall man läst den. men missa verkligen inte att läsa Ahrnstedts böcker.
Hoppas verkligen att vi får fortsätta följa familjen Grip i fler böcker.
Mitt betyg CCCCc.

Finns att köpa hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.