torsdag 5 februari 2015

Januari månads summering

Lästa böcker
 1. Bara människor - Anne Liljeroth
 2. Den svarta löparen - Kristina Appelqvist
 3. Till flickorna i sjön - Elin Olofsson
 4. Värdshuset - Nora Roberts
 5. Förvandlerskan - Charlotta Larsson
 6. Tjockare än vatten - Carin Gerhardsen
 7. En mörkare himmel - Mari Jungstedt
 8. Svara om du hör mig - Ninni Schulman
 9. Kvinnan som stal mitt liv - Marian Keyes
 10. Den första lögnen - Sara Larsson

Totalt : 10 böcker ( 3 452 sidor)
Författare: 8 svenska, 1 amerikansk & 1 irländsk
Nya böcker i hyllan : 17 stycken

Bästa boken: En helt otroligt bra läsmånad och vilka böcker sedan, alla var riktigt bra, men den som hamnar allra överst på listan är "Den första lögnen" av Sara Larsson.

Sämsta boken: Känns inte riktigt rättvist att utse en sämsta bok, när det lästa betyget någon av mina januariböcker fick är 3,5, så det blir ingen sämsta denna månad.

Största överraskningen: Kristina Appelqvists bok "Den svarta löparen", hur har jag kunnat missa hennes böcker? Har självklart köpt in resterande böcker i serien.

Summering: En riktigt bra månad, blir svårt att slå denna både med bra böcker och antal.

Utmaningar: Spänningsutmaningens januaribok är läst, någon punkt på läsutmaningen och kaosutmaningen borde jag kunna stryka.

Planerar att läsa i februari: Planerar att läsa åtminstone fem hyllvärmare (Lejontämjaren av Camilla Läckberg, Du gamla, du fria av Liza Marklund, Falska kvinnor av Rebecca Chance, Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson och Livet efter dig av Jojo Moyes), dessutom några recensionsex och Bloggdalas bok Låt vargarna komma. Kan bli svårt eftersom februari är en något för kort månad, med både Världscup i längd och Melodifestival som ska besökas, men försöka går ju alltid.

1 kommentar:

 1. Du skrev så inspirerande om "Den första lögnen" trots att det inte är min genre och trots att jag bara köper mina absoluta favoritförfattare som bundna böcker. Ser fram emot att börja läsa den ikväll. Kram

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.