måndag 3 november 2014

Summering oktober

Lästa böcker
 1. Ensamfjäril - Gabriella Ullberg Westin
 2. Ru - Kim Thuy
 3. I maktens skugga - Viveca Sten
 4. Lotus Blues - Kristina Ohlsson
 5. You had me at hello - Mhairi McFarlane
 6. Svarta vatten - Attica Locke
 7. Ett oemotståndligt förslag - Birgitta Bergin
 8. Anna-Lisas Antik - Eli Åhman Owetz
 9. Mellan fyra ögon - Denise Rudberg
 10. Mississippi - Hillary Jordan
 11. Norrsken - Frida Skybäck 
Totalt : 11 böcker ( 3563 sidor)
Författare: 7 svenska, 1 skottsk, 2 amerikanska & 1 vietnamesisk

Bästa boken: Oktober innehöll i stort sett bara fantastiska böcker. Bästa boken blev i otrolig hård konkurrens Ensamfjäril av Gabriella Ullberg Westin till största delen pga att den utspelar sig i Norrland och jag gillade hennes sätt att skriva.

Sämsta boken:  Tyvärr måste jag säga Svarta vatten av Attica Locke, jag hade trott att den skulle vara bättre och i månadens konkurrens så hamnade längst ner.

Största överraskningen: Anna-Lisas Antik av Eli Åhman Owetz, tänk att en sån som jag som inte direkt gillar retro kan bli omvänd mer eller mindre tack vare en härlig bok.

Summering: Min absolut bästa läsmånad någonsin! Trots att jag fastnade djupt i DVD-boxen Hart of Dixie som jag lånade med mig hem från dottern efter bokmässan och som tagit några timmar i anspråk.

Utmaningar: Ytterligare en bok som kan strykas från boktolvan och någon punkt från kaosutmaningen har jag nog lyckats med.

Planerar att läsa i november: I september gjorde jag för första gången en riktig läsplanering som jag inte höll fullt ut, men det innebar att jag verkligen lyckades läsa en hel del, så nu i november har jag valt att publicera min planering här på bloggen så får vi se om jag lyckas eller inte.

2 kommentarer:

 1. Härligt många du har hunnit med :)

  SvaraRadera
 2. Härligt när man känner att man läst många guldkorn :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.