tisdag 15 april 2014

Visning pågår - Sofie Sarenbrant

Författare: Sofie Sarenbrant
Titel: Visning pågår
Utkom : 2014
Förlag:  Damm Förlag


Andra böcker jag läst av samma författare:
Vecka 36, I stället för dig
Vila i frid, Andra andningen

Handling
Morgonen efter familjen Göranssons husvisning i Bromma hittar sexåriga dottern Astrid sin pappa brutalt mördad i gästrummet. Inget tyder på inbrott och mordvapnet är en av familjens egna köksknivar. Har någon dröjt sig kvar efter visningen? Det enda som talar för det är att Astrid påstår att en främling har klappat henne på kinden under natten.

Kriminalinspektör Emma Sköld utreder fallet. Hon misstänker att mannens hustru kan ligga bakom dådet, och hemligheter som avslöjas stärker teorin. Men när fler mord sker i samband med husvisningar ställs allt på ända. Vad är det egentligen som pågår i det på ytan idylliska bostadsområdet? Och vad är kopplingen mellan offren?
Visning pågår är den tredje fristående deckaren om kriminalinspektör Emma Sköld.


Mitt omdöme
Jag är en stor fan av Sofie Sarenbrant och hennes böcker brukar sällan göra mig besviken och denna var verkligen inget undantag. Har inte haft tid med att läsa så mycket de senaste veckorna och har lagt all min lästid på denna bok vilket jag tror har varit ett lyckodrag. Mellan lässtunderna har man kunnat fundera en hel del på handlingen och vem som är den verklige skurken.

Att följa systrarna Emma och Josefine och deras familjeliv ger böckerna det där lilla extra och man vill hela tiden framåt och veta hur det går med än det ena än det andra.
Eftersom denna bok slutar med en riktig cliffhanger hoppas jag att bok nummer fyra i serien inte dröjer allt för länge. Ett råd till alla, läs denna bok och var försiktiga om ni har visning av er bostad.
Mitt betyg blir CCCCc.

Tusen tack till Damm för recensionsexet.

Denna bok finns att köpas hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.