fredag 11 april 2014

Bokbloggsjerka 11-14 april

Återigen en vecka helt utan bloggande, jag har knappt hunnit ta i en bok än mindre hunnit med bloggandet. Normalt brukar jag hinna läsa 50 sidor per dag, senaste veckorna är jag glad om jag kommit upp i fem sidor i snitt per dag. Förhoppningsvis lugnar allt ner sig snart och jag kan återigen uppta mitt läsande och hänga med er alla ute i bloggvärlden igen. Härligt med en jerka som jag kan svara lite snabbt på innan min sista hektiska dag drar igång.
Denna gång undrar Annika :

Har du någonsin råkat ut för att du inte alls känner för att läsa någon av de böcker som står i din bokhylla? Om ja, vad gjorde du åt det? Om nej, tror du att det någonsin kommer att hända dig?

Enkelt svar denna gång. Ja, eftersom jag är en riktig humörs läsare så har det hänt ganska ofta att jag inte hittat rätt bok i hyllan att läsa. Speciellt när jag sökt böcker att ta med på någon resa, det har slutat med att jag köpt en eller två nya böcker istället för att ta med någon hemifrån. Förhoppningsvis så kommer inte samma problem att uppstå nu när jag har en läsplatta fylld med böcker och en bokhylla som snart dukar under efter senaste halvårets inköp. Det finns en nackdel (eller också är det en fördel :-)) med att bokblogga har jag kommit fram till och det är jag när jag läser alla andras recensioner av böcker så fylls plattan och bokhyllan på i en rasande fart.

Ha en fantastisk helg allesammans! 
Här skiner äntligen solen igen efter några dagars grå väder så förhoppningsvis får vi en härligt solig helg.

10 kommentarer:

 1. Efter jag började bokblogga så har hyllorna nästan svämmat över av böcker. Underligt vilken liten knuff man behöver för att köpa en ny bok... :)

  SvaraRadera
 2. Haha ja bokbloggandet har ju den "nackdelen", att man alltid får tips på fler intressanta böcker :p

  SvaraRadera
 3. Jag känner att jag ofta inte har lust att läsa någon av mina 100 olästa böcker..

  SvaraRadera
 4. Här svämmar det över av olästa böcker men då hittar jag alltid någonting att läsa oxå :)

  SvaraRadera
 5. Eller hur, det är livsfarligt med alla boktips (eller i alla fall kraftigt utrymmeskrävande)

  SvaraRadera
 6. Jadu - bokhyllorna fylls verkligen på fruktansvärt snabbt.

  SvaraRadera
 7. Jag är också en humörläsare och ibland känner jag inte för en sliskig roman utan vill ha en hårdkokt deckare istället.
  Mia

  SvaraRadera
 8. E-böcker är en bra lösning eftersom de är snabbt åtkomliga. Men jag har fortfarande lite svårt att läsa på skärm.

  SvaraRadera
 9. Hos mig finns mer böcker än vad hyllorna rymmer. Så det finns att välja på!

  SvaraRadera
 10. I och med min utmattningsdepression har ju min läslust minskat rejält, men jag läser ändå, för att komma igång igen... Och det är verkligen påde för- och nackdelar med att läsa andras bokrecensioner, jag klickar hem betydligt fler böcker än jag annars skulle gjort... Samtidigt hittar jag ju nya former av litteratur som jag nog inte skulle hittat till annars!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.