måndag 27 april 2020

De sju systrarna: Maias bok - Lucinda Riley

Författare: Lucinda Riley
Titel: De sju systrarna: Maias bok
Utkom : 2019
Förlag: Strawberry Förlag


Boktyp: Storytel ljudbok
Uppläsare: Gunilla Leining
Utspelar sig i : bl a Genèvesjön, Rio de Janeiro






Baksidan:
Maia D’Aplièse har länge isolerat sig i sitt barndomshem, det vackra slottet Atlantis vid Genèvesjön. Men efter att hennes adoptivfar hastigt går bort förändras allt. När hennes fem systrar kommer hem för att ta farväl av fadern får de alla varsin ledtråd, en nyckel till deras förflutna.
Maias ledtråd för henne till en förfallen herrgård i Rio de Janeiro, där den äventyrslystna Izabela Bonifacio levde åttio år tidigare. Tillsammans med en brasiliansk författare avslöjar Maia sanningen om sitt ursprung och vågar äntligen öppna upp sig för kärleken.
Mitt omdöme
Oj, vilken bok. Jag blev helt uppslukad av berättelsen om Maia och hennes letande efter sitt förflutna. Författarens sätt att ta läsaren tillbaka i tiden genom Izabelas liv som sakta vävs ihop med Maias är underbart. Jag tröttnade aldrig utan lyssnade nästan oavbrutet till dess att berättelsen tog slut och då är det underbart att veta att finns fler böcker om systrarna att läsa eller lyssna på. Helt klart bland det bästa jag läst i feelgood genre på länge. 
Toppbetyg CCCCC

Finns att köpa hos Adlibris & Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.