måndag 30 mars 2015

En shopaholic i Hollywood - Sophie Kinsella

Författare: Sophie Kinsella
Titel: En shopaholic i Hollywood (Shopaholic del 7)
Utkom : 2015
Förlag: Massolit förlag

Antal sidor: 478
Boktyp: E-bok
Utspelar sig i : Los Angeles

Andra böcker jag läst av samma författare:

Alla utgivna på svenska


Baksidan
Becky Brandon har med dottern Minnie och maken Luke flyttat till Los Angeles, stjärnornas stad. Luke är där för att jobba med den berömda skådespelerskan Sage Seymour, och Becky vill inget hellre än att bli Sages personliga stylist. Om hon landar det jobbet är vägen spikrak till att bli stylist åt varenda A-kändis i Hollywood! Men saker och ting går inte riktigt som hon tänkt sig och istället blir Becky anställd hos Sages ärkerival.
Hur ska Luke hantera denna konflikt? Är det möjligt att det som Becky helst vill kommer att såra dem hon älskar allra mest? 


Mitt omdöme:
Det är fyra år sedan förra Shopaholic boken kom och det var ett kärt återseende att återigen få möta Becky, maken Luke och deras lilla dotter Minnie. Som vanligt med Kinsellas böcker så vet man vad man får och blir sällan besviken. Det är full fart från första början och Beckys shoppingsug är fortsatt stort, men det finns en underton i boken som jag gillar om vikten av vad som egentligen är viktigt i livet, framgången eller vännerna. Slutet ger en förhoppning om en snar fortsättning.
Mitt betyg för denna härliga bok blir CCCC.

Tack till Massolitförlag för recensionsexet.

Finns att köpa hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.