onsdag 11 juni 2014

Välbevarade hemligheter - Jeffrey Archer

Författare: Jeffrey Archer
Titel: Välbevarade hemligheter (Cliftonkrönikan)
Utkom : 2014
Förlag: Damm


Andra böcker jag läst av samma författare:
Blodsbröder, Dolt motiv, Dömd till fängelse, Harrys sångEn faders synderBaksidan:
Vem blir den rättmätige arvingen till Barringtontiteln, Harry Clifton eller Giles Barrington? När detta slutligen avgörs förändras deras liv radikalt. Harry återvänder till USA för att marknadsföra sin senaste roman medans hans käresta, Emma, söker efter den övergivna flickan som hittades på hennes fars kontor.
Giles kämpar för att behålla sin plats i underhuset och blir chockad när han får veta vem hans motståndare är. Harrys och Emmas son, Sebastian, är den som oväntat påverklar valresultatet. Sebastian erbjuds även ett stipendium vid Cambridge men han missköter sig och blir intrasslad i en härva där en Rodin-staty står i fokus. Själv är han helt ovetande om statyns egentliga värde och plötsligt svävar han i livsfara.
Mitt omdöme
Kan säga det direkt, man bör läsa de två första delarna i denna krönika för att hänga med, även denna tar vid där förra boken slutade och trots att det inte är så länge sedan jag läste En faders synder så tar det ett litet tag innan jag minns handlingen. Sedan är jag fast! Archer kan verkligen skriva bladvändare och när man tror sig veta vad som händer så händer något helt annat. Jag trodde att detta skulle vara den avslutande delen om Harry & Emma Clifton, men med tanke på hur den slutar så hoppas jag verkligen att det kommer en fortsättning och det väldigt snart. Mitt råd till alla är att läs någon av Jeffrey Archers böcker, han gör ingen besviken. Betyget på denna bok blir CCCCc.


Finns att köpa hos Adlibris & Bokus

1 kommentar:

  1. Skriver han fortfarande böcker? Jag läste honom för massor av år sedan, jag tyckte han var bra, jag kanske ska ta och återupptäcka honom!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.