söndag 22 december 2013

Ingen Bloggdala recension idag

Idag träffas alla mina vänner runt brunnen på torget i Bloggdala för att diskutera boken Inlåsta av Emma Donoghue, tyvärr hinner jag inte med denna gång. Istället kommer jag att fira en av mina fantastiska svägerskor som fyller 60 år. Dessvärre har jag inte heller haft tid att läsa boken, så min recension kommer betydligt senare än de övrigas.
För er som inte vet vad Bloggdala är gå gärna in på Astas blogg och läs mer. Jag har varit med sedan september och har verkligen gillat att prova läsa vad andra uppmanat mig att läsa för stunden.

Nu är det min tur att välja vilken bok vi ska prata om i januari mörkret (eller i mitt Bloggdala är det sol och varmt jämt). Boken jag väljer är en rolig bok (i alla fall tror jag det), nämligen Kaffe med rån av Catharina Ingelman Sundberg. Jag har läst flera av hennes historiska böcker, men för mig blir detta en ny upplevelse.
Boken kom ut som pocket för någon månad sedan, så jag hoppas att ni inte ska ha så svårt att hitta den och att ni inte redan har läst den.

Vi träffas igen den 25.e januari och pratar om boken.


3 kommentarer:

 1. Det är imorgon vi ska recensera så du hinner :) Nej, det är ok.
  Den 25:e januari säger du. Good good. Kram

  SvaraRadera
 2. Åhh, jag som hade sett fram emot att läsa recension! Får se hur det är hos de andra! Och nu har jag beställt nästa bok, den lät som en bok för mig!

  SvaraRadera
 3. En riktigt God Jul, hoppas du får en fin och härlig dag med dina nära och kära :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.