lördag 5 november 2016

Ett oemotståndligt begär - Birgitta Bergin

Författare: Birgitta Bergin
Titel: Ett oemotståndligt begär
Utkom : 2016
Förlag: Bokfabriken

Antal sidor: 314
Boktyp: ljudbok
Uppläsare: Anna-Maria Käll
Utspelar sig i : Stockholm 

Andra böcker jag läst av samma författare:
En oemotståndlig affärEtt oemotståndligt förslagTre veckorBaksidan:
Anna har allt hon någonsin önskat sig - ett harmoniskt familjeliv och ett utmanande jobb som företagsledare för Vansbo fastigheter. Men när hennes älskade börjar arbeta med ett nystartat välgörenhetsprojekt drivs de allt längre ifrån varandra. Och vem är egentligen projektets mystiska och hemliga grundare?

Inte blir det lättare att hålla relationen vid liv när ett svekfullt ex till Anna dyker upp i Stockholm och gör allt för att få kontakt med henne. Hon står till en början emot hans inviter, men när han råkar ut för en olycka ser hon ingen annan utväg än att hjälpa honom. Orosmolnen hopar sig alltmer över Annas nyfunna lycka, och en ödesdiger konfrontation ställer situationen på sin spets. När stormen bedarrat har Anna fler svar än vad hon önskat sig. Först då vet hon vad som är sant och falskt, vem som är hennes vän och vem som är hennes fiende.


Mitt omdöme
Jag har verkligen gillat böckerna om Anna Holm och det känns tråkigt att detta var den avslutande delen i serien. Denna bok slutade tack och lov som jag ville, vilket inte riktigt alla böcker i serien har gjort. Den otroliga historien om Anna och hennes liv har i denna bok tagit en mer normal vändning, med gamla spöken som dyker upp och ställer till det för både henne och sambon. Hela boken handlar till stor del om parrelationen och man blir stundtals irriterad på hur bägge uppför sig. En riktigt härlig feelgood roman som jag rekommenderar., men läs helst de andra i serien först.
Mitt betyg på denna bok blir CCCCc.

Finns att köpa hos Adlibris & Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.